διαμέρισμα «mustard» έως 5 άτομα


180.00

Στο πρώτο επίπεδο δύο δωμάτια ύπνου, για 2 άτομα το κάθε ένα και ένα μπάνιο. Στο δεύτερο επίπεδο, το διαμέρισμα διαθέτει ένα μεγάλο χώρο για καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα και ένα WC. Στο καθιστικό υπάρχει καναπές που γίνεται κρεββάτι και ένας πάγκος, άρα μπορούν να κοιμηθούν ένα άτομο ίσως ένα παιδί ακόμη.

freewifi  technology-1

Booking.com Expedia Hotels.com

Κατηγορία:

Περιγραφή

Πρώτο επίπεδο

Τα δωμάτια ύπνου και το μπάνιο

Tο κάθε δωμάτιο ύπνου διαθέτει κρεβάτι160*200, δύο κομοδίνα με πορτατίφ, ντουλάπα, έπιπλο τουαλέτας με καθρέπτη και σκαμπό. Τα πέντε από τα 6 δωμάτια ύπνου διαθέτουν μπαλκονόπορτες που οδηγούν σε βεράντες, ενώ το έκτο διαθέτει δύο παράθυρα, ένα προς τον κήπο και ένα προς το δρόμο. Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει κλιματιστικό σώμα fancoil για θέρμανση το χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι.

Δεύτερο επίπεδο

Τα δωμάτια ύπνου

Tο κάθε δωμάτιο ύπνου διαθέτει κρεβάτι160*200, δύο κομοδίνα με πορτατίφ, ντουλάπα, έπιπλο τουαλέτας με καθρέπτη και σκαμπό. Τα πέντε από τα 6 δωμάτια ύπνου διαθέτουν μπαλκονόπορτες που οδηγούν σε βεράντες, ενώ το έκτο διαθέτει δύο παράθυρα, ένα προς τον κήπο και ένα προς το δρόμο. Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει κλιματιστικό σώμα fancoil για θέρμανση το χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι.

Οι κουζίνες

Κάθε κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη για να παρασκευάζεται και να σερβίρεται ένα πλήρες γεύμα ή δείπνο. Νεροχύτης, ντουλάπια, ηλεκτρική κουζίνα με  απορροφητήρα, φούρνος μικροκυμάτων, καφετιέρα, βραστήρας, τοστιέρα και στίφτης εσπεριδοειδών είναι στη διάθεση των φιλοξενούμενων μας.

Οι τραπεζαρίες

Κάθε τραπεζαρία διαθέτει τραπέζι και καθίσματα για οκτώ άτομα

Τα καθιστικά

Το καθιστικό διαθέτει καναπέ τριών θέσεων (που μπορεί να γίνει και κρεβάτι), φαρδύ πάγκο καθίσματος, τραπεζάκι σαλονιού, γραφείο για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και smart TV 32” για εκπομπή προγραμμάτων επίγειων αλλά και δορυφορικών σταθμών. Φυσικά, εδώ, όπως και σε όλους τους χώρους του “Aegina bed & culture” υπάρχει δυνατότητα δωρεάν σύνδεσης στο internet μέσω ευρυζωνικής γραμμής. Ο υπολογιστής στο καθιστικό αποτελεί και συσκευή αναπαραγωγής μουσικής ή ταινιών, συνδεόμενος με την TV.  Υπάρχουν ακόμη, στη διάθεση των φιλοξενουμένων, αρκετά βιβλία, χάρτες και πληροφορίες για το νησί. Τέλος, κάθε καθιστικό διαθέτει ένα ενεργειακό τζάκι για καύση ξύλων το χειμώνα.

Οι βεράντες/μπαλκόνια

Στο επίπεδο των δωματίων ύπνου, τα μπαλκόνια/βεράντες βλέπουν κυρίως στη θάλασσα και στην, απέναντι από τις νότιες ακτές της Αίγινας, Πελοπόννησο. Στο επίπεδο των καθιστικών, η θέα είναι εκπληκτική, αφού νομίζεις ότι μπορείς να αγγίξεις σχεδόν το νησάκι της Μονής. Η πέργκολα στη μεγάλη βεράντα των καθιστικών μπορεί άνετα να σου επιτρέψει να χρησιμοποιείς τη βεράντα ακόμη και στις ώρες που ο ήλιος είναι καυτός.

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Σύνδεση Wi-Fi σε όλους τους χώρους των διαμερισμάτων χωρίς χρέωση – Κοινόχρηστος Ηλεκτρονικός Υπολογιστής στον χώρο Υποδοχής- Φορητός Ηλεκτρονικός Υπολογιστής για τα υπνοδωμάτια - Αντάπτορες για πρίζες - Jacuzzi για όλους - Ηλεκτρικοί στεγνωτήρες μαλλιών σε κάθε διαμέρισμα - Μπουρνούζι και παντόφλες- 24ωρη λειτουργία reception - 12ωρηεξυπηρέτηση Room service – Κοινόχρηστος χώρος πλυντηρίου και σιδερωτηρίου (με ανάλογη χρέωση για υπηρεσίες εκτός των standard που παρέχονται) - Παροχή πρωϊνού κατά τις πρωϊνές ώρες 7:00 πμ με 10:00 πμ -Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα της παροχής πρωϊνού στα διαμερίσματα κατά τις πρωινές ώρες με σχετική χρέωση - 24ωρηυπηρεσία μεταφοράς αποσκευών στα διαμερίσματα - Υπηρεσία καθαριότητας των διαμερισμάτων κατόπιν αιτήματος των πελατών (με ανάλογη χρέωση για υπηρεσίες εκτός των standard που παρέχονται) -Καθημερινή αλλαγή πετσετών των διαμερισμάτων και αλλαγή σεντονιών κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή - Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα αλλαγής  πετσετών και σεντονιών των διαμερισμάτων πλέον των προγραμματισμένων αλλαγών, κατόπιν αιτήματος των πελατών (με ανάλογη χρέωση) -Η εταιρεία διαθέτει μεγάλο επιβατηγό αυτοκίνητο για τη μεταφορά των πελατών χωρίς χρέωση, από και προς το λιμάνι της Αίγινας.