Τα δύο δωμάτια είναι σχεδόν ίδια και βρίσκονται στο ισόγειο.

Στο πρώτο επίπεδο ένα δωμάτιο ύπνου, για 2 άτομα, με δική του είσοδο και μπάνιο

Tα υπνοδωμάτια

Tο κάθε δωμάτιο ύπνου διαθέτει κρεβάτι 160*200, δύο κομοδίνα με πορτατίφ, ντουλάπα, έπιπλο τουαλέτας με καθρέπτη και σκαμπό. Το ένα δωμάτια διαθέτει βεράντα. Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει κλιματιστικό σώμα fancoil για θέρμανση το χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι.

Οι μικρές βεράντες

Δίπλα στην είσοδο του δωματίου υπάρχει μία μικρή βεράντα με υπαίθριο τραπέζι και πολυθρόνες για το πρωινό. Αυτές οι μικρές βεράντες είναι προστατευμένες από τον καυτό ήλιο, τη βροχή και τον δυνατό άνεμο.

Παρεχόμενες υπηρεσίες για διαμερίσματα και δωμάτια

Σύνδεση Wi-Fi σε όλους τους χώρους των διαμερισμάτων χωρίς χρέωση – Κοινόχρηστος Ηλεκτρονικός Υπολογιστής στον χώρο Υποδοχής - Φορητός Ηλεκτρονικός Υπολογιστής για τα διαμερίσματα και τα δωμάτια - Αντάπτορες για πρίζες - Jacuzzi και Γυμναστήριο για όλους, σε κοινόχρηστο χώρο - Ηλεκτρικοί στεγνωτήρες μαλλιών σε κάθε διαμέρισμα και δωμάτιο - Μπουρνούζια και παντόφλες - 24ωρη λειτουργία reception - 12ωρη εξυπηρέτηση Room service – Κοινόχρηστος χώρος πλυντηρίου και σιδερωτηρίου (με ανάλογη χρέωση για υπηρεσίες εκτός των standard που παρέχονται) - 24ωρη υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών στα διαμερίσματα και στα δωμάτια - Υπηρεσία καθαριότητας των διαμερισμάτων και δωματίων, ξενοδοχειακού επιπέδου - Καθημερινή αλλαγή πετσετών και αλλαγή σεντονιών μετά από 2 νύχτες.